DIN HISTORIE

TEMA: DE 2 SIDER

TEMA: DE 2 SIDER
Sygdom sætter sine spor, de vender livet op og ned og rundt, frem og tilbage. Jeg har været der flere gange, hvor jeg tænkte ” hvad er meningen”? Jeg har altid været meget lige ud af posen, sagt min mening, men sygdom, det understregede blot den side endnu mere…. At man ikke gider noget halløj og ikke fedter med livet. Man gør tingene ordentlig og 100%, og det er nok ikke alle der har nemt ved at forstå det. Min selvkærlighed er vokset enormt og mit krav til mig selv, livet og ikke mindst andre, er blevet høje. Jeg synes det ene liv man har, skal bruges og bruges godt. Læs her Michelle Hviids beretning om, hvad sygdommen har betydet for hende.http://www.helse.dk/michelle-hviid-jeg-har-ikke-lyst-til-a…/
Måske du kan genkende alle disse perspektiveringer?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 14

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21