KAN DU SE MIG er en online kampagne

KAN DU SE MIG

KAN DU SE MIG er en online kampagne som du kan følge her og på Facebook https://www.facebook.com/kandusemig .

Kampagnen sætter fokus på livet med kronisk sygdom. Alle ambassadører er mennesker, som deltager frivilligt og deler deres liv og historie uden filter. Vi har valgt, at vi vil vidensdele og få indblik i patienters liv, og at vi vil have fokus på hvad et liv med kronisk sygdom betyder for den enkelte.

På Facebook kan du hver uge, følge forskellige temaer, hvor ambassadører fortæller deres personlige historier og i temaet kan du finde relevante artikler, links og referencer til patientforeninger og rådgivning.

 

 

KAN DU SE MIG arbejder på tværs af diagnoser og det vigtigste er at personen bag sygdommen er i fokus.

KAN DU SE MIG har ikke sponsorer, modtager ikke penge fra puljer eller sociale midler. KAN DU SE MIG, er drevet frivilligt af Katrine Absalon Kappel

Katrine tager honorar for foredrag, oplæg og undervisning.

MAIL:info@kandusemig.nu

TLF: 5194 0720

 

Skriv et svar