dcvverfd-refv-c

 

Navn:Frederik Bramm 24 år – 1992.

Diagnose: I USA / Tyskland. – Lyme Disease (Borreliose infektion – Incl. Co infektioner.)

Diagnose DK. Ingen

 

 

 

 

Jeg hedder Frederik Bramm, til dagligt driver jeg emballage virksomheden Newsale DK i Vejle, når jeg ikke arbejder er jeg fodbold træner i Vinding SF, på deres senior 1 hold.

Jeg har været i behandling i Spanien, Tyskland og USA.

Sundhed med moralsk efterspil.

Min historie er lang, rigtig lang…

Den startede således at jeg i sensommeren 2009, blev bidt af en skovflåt, lige på min synlige forside af håndleddet, desværre bar jeg et sports ur fast som skjulte mit livs mareridt, ind til jeg tog det af formodentligt allerede dagen efter biddet, hvor jeg blot brugte min negl til at fjerne det ”runde insekt” lige der på mit håndled, jeg skænkede derefter ikke min fremtid en tanke, heldigvis.

Fremtiden var dyster, urimelig hård og uvirkelig kynisk!

Mit eget forløb i dansk sundhedsregi, var et forløb og et møde med et uambitiøst system som ikke ønskede at strække sig tilstrækkeligt for gøre forskellen for en dreng som blot bad om en eneste ting, HJÆLP!

Hjælp, til at overleve og hjælp til at komme videre i sit udrednings forløb.

Jeg husker tydeligt en gang på Vejle Sygehus, hvor en læge tilspurgte mig om hvordan jeg havde det med ikke at kunne spille fodbold mere, jeg kunne ikke svare, men jeg derimod græd, jeg var ulykkelig over at jeg ingen hjælp fik, totalt invalideret og over at jeg kunne ikke bruge mine ben mere, jeg havde enorme smerter og det havde splittet min familie. Lægen svarede mig arrogant, urimeligt kynisk og med tydeligt udtryk om ingen forståelse, Det var sidste gang jeg græd tilbage i foråret, i 2011, han ændret mit indtryk vigtige ting i livet for altid, deriblandt systemet.

Ugen efter fik vi beskeden om de ikke vil kunne hjælpe mig yderligere, man kunne ikke forklare mine voldsomme symptomer og jeg skulle ikke forvente at blive bedre, tværtimod.

I bilen på vej hjem, var der helt stille, min far som kørte er en mand, en stærk mand, han sagde ingenting, ikke et ord på turen.

Samme aftenen blev der ikke sagt en lyd, min far kommer ind på mit værelse, hvor jeg befandt fanget fast døgnet rundt i min seng. Jeg sammenlignede min krop på daværende tidspunkt med et fængsel som var umådeligt hårdt, hvor kunne de stærkeste overlevede. Han udbrød, Frederik, jeg lover dig een ting her i livet, og det er vi giver ikke op før at du er rask!

Ugen efter sad jeg i Florida den næste måned, hvor man på klinikken hurtigt i forløbet konstateret Borreliose, både klinisk og bekræftet af Wester Blot metoden.

Overlægen. Hun var svensk og dikteret, Frederik du skal i behandling med det samme du vender hjem.

Jeg endte i stedet på intensiv afdelingen i Vejle, fordi de ikke ønskede at reagere på lægernes krav om behandling fra USA. Lægerne i Vejle ønskede at skabe et sensations fornemmelse omkring dem selv, og utrykte de var væsentligt bedre til at både diagnosticer og behandle sygdommen. Dog på trods af at man ikke en gang selv havde formået, at påvise det, og formulere hvordan sygdommen den manifesterede sig hos patienterne. Udover jeg havde det kliniske billede, fandt de på baggrund af disse oplysninger, ikke grundlag for at hjælpe mig.

Sommersummarum, alting var uændret og systemets reservelæger, havde skabt dem selv fornemmelsen af at de bestemte over liv eller død, hos patienten som var mig.

Da jeg vågnede en morgen, forsat i en hospitalsseng, måtte jeg sande jeg havde fået nok.

Jeg smed alt hospitalsudstyr og klæde og skred, for altid!

Efterfølgende har jeg brugt dyre lærer penge på at behandle mine infektioner, fælles for alle steder Både klinikkerne i Spanien, Tyskland og USA, har alle behandlingerne hjulpet mig.

2012 – 2013

Klinikken i Spanien, hjalp mig til færre symptomer.

2013-2015

BCA klinikken i Tyskland, som er udskældt i danske medier, hjalp mig, rigtig meget enda, de hjalp mig tilbage til et fuldtidsjob, som var nødvendigt grundet, tabt uddannelse og stram økonomi qua behandlingen.

Primo 2015-

Jemsek Specialty Clinic i Washington DC, hvor jeg er i dag, burde set i bakspejlet nok have været første og højst sandsynligt eneste sted for min behandling.

Resonansen af behandlingen hos JSC, betyder at jeg i dag lever fuldstændigt normalt, jeg er forsat i behandling, og behandlingstiden vil variere afhængigt af stabiliteten.

Afrunding:

I udlandet har jeg set at der er læger som ønsker at hjælpe patienter, som er omdiskuteret i eget land, samtidigt møder jeg fagpersoner som er eksperter og kan besvare alle spørgsmål, qua de danske som har svarede mig på følgende facon. Ehm, ehhh, og det ved jeg ikke.

Jeg har en bøn til den håndfuld danske læger der har kontaktet mig efterfølgende, og anerkendt at vi som nation fejler ift. Borrelia problematikken,. Stå frem hvis i tør, det vil betyde så uendeligt meget for disse patienter og pårørende, fordi i ved hvor syge patienterne er, selvom det gentagne gange bliver overset, og man tvinger omtalte til at tage sagen i egen hånd.

Jeg gjorde det, jeg kom igennem den kroniske fase og tilbage til tilværelsen som er en fjern planet for rigtig mange kronikker, husk altid kronisk betyder ikke nødvendigvis for altid.

http://www.jv.dk/artikel/2404811:Regionalt–Sygehus-bryder-loefte-om-behandling-til-syg-mand

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2015-05-18-frederik-maatte-betale-25-millioner-kroner-efter-mystisk-sygdom

  • Frederik Bramm 17-10/2016

 

 

 

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 14

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kandusemig.nu/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21